fbpx

Assos Antik Kenti & Bozcaada Turu

  • Bölge:
  • Tur Süresi: 1 gün
  • Fiyat: 700TL
  • İletişim 0286 217 1011 - 0533 703 0767

Tarih ve Eğlenceli anlar bir arada…

Çan kalkış saati: 05.30

Biga Avm önü kalkış saati: 06.00

Lapseki iskele kalkış saati: 07.00

Çanakkale Cumhuriyet meydanı: 07.45

Çanakkale, Lapseki, Biga ve Çan Kalkışldır!

2 Eylül Cumartesi

9 Eylül Cumartesi

16 Eylül Cumartesi

23 Eylül Cumartesi

Sabah 07:45’te Çanakkale Cumhuriyet meydanında toplanma ve 08:00’de Assos Antik kentine hareket ediyoruz.

Behramkale köyünün ev sahipliği yaptığı Assos Antik Kentini rehberimiz eşliğinde ziyaret ediyoruz. Antik kenti içerisinde yer alan gezi noktalarımız;

  • Assos Antik Kenti
  • Athena Tapınağı
  • Hüdavendigar Cami
  • Behramkale Köyü

Assos gezimize sonrasında Geyikli’ye hareket ediyoruz. Aracımızı Geyikli iskelesinde bırakıp adaya yaya olarak geçiş yapıyoruz. Geyikli iskelesinden feribot ile Güzel Ada’mız Bozcaada’ya geçiş yapıyoruz.

Öncelikle rehberimiz eşliğinde Bozcaada Kalesi gezintisi yapıyoruz. Kale gezintisi sonrasında Türk ve Rum Mahallelerinden yürüyüş turu yapıyoruz. Fotoğraf için serbest zaman veriyoruz. Ada’nın ön bölümündeki gezimiz bitiyor. Rehberimizin belirleyeceği buluşma saatine kadar Bozcaada’da serbest zaman veriyoruz.

Dileyenler ada’nın arka bölümüne Ayazma plajına gidebilirler. Akşam size bildirilen buluşma saatinde ada merkezinde toparlanıyoruz ve feribot’la geyikle geçiyoruz. Bizi Geyikli’de bekleyen aracımız ile Çanakkale’ye dönüş yolculuğuna başlıyoruz.

Tur fiyatına dahil olan hizmetler;

  • Gidiş dönüş ulaşım
  • Geyikli – Bozcaada – Geyikli feribot yaya geçiş ücreti
  • Rehberlik hizmeti

Tur fiyatına dahil olmayan hizmetler:

  • Ada içi ulaşım ücreti
  • Assos Antik kent giriş ücreti
  • Yemekler
  • Ören yeri, plaj vb giriş ücretleri

Tur katılım kuralları

- Acentamız ve tur rehberimiz programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Kayıt olduktan sonra 3 gün içinde ödeme yapmanız durumunda rezervasyonunuz onaylanacaktır. 3 gün içinde ödemesi tamamlanmayan kayıtlarınız silinebilir.
- Günübirlik turlarda nakit ödeme veya banka havalesi kabul ediyoruz, 1 gece veya daha fazla geceleme olan konaklamlı turlarda kredi kartı ile Çanakkale şubemizden tek çekim ödeme kabul ediyoruz.
- Günübirlik turlarda son 72 saate girildiğinde iptal iade hakkınız kalmamaktadır.
- Konaklamalı turlar için iptal süresini acenta personelimize danışabilirsiniz.
- 0 ile 3 yaş arası çocuklar günübirlik turlara ücretsiz olacak kucakta katılabilirler. 3 yaş ve üzeri kişilerin turlarımızda koltuk almaları zorunludur.
- Konaklamalı tur programlarımızda tek kişi katılım için single farkı uygulanmaktadır. Alınan single farkı otelde yapılacak konaklamada tek kişilik oda verildiği için otel tarafından talep edilmektedir.
Granikos Travel
DMCA.com Protection Status