Tur Hakkında
Komşuda nostalji, tarih ve deniz dolu klasik bir yolculuğa çıkıyoruz! Atatürk’ün doğduğu şehirden Osmanlı’nın izlerini taşıyan sahil kasabalarına uzanan bu turda, Ege’nin karşı kıyısını keşfediyoruz.
Turun Önemli Durakları:
Selanik: Ata’mızın doğduğu Atatürk Evi ziyaretiyle başlayacak gezimizde; Kordon, Beyaz Kule, Aristoteles Meydanı ve şehrin panoramik manzarasını sunan Yedi Kule (Heptapyrgion) kalelerini keşfediyoruz.
Kavala: Adını dünyaya duyuran meşhur kurabiyelerinin tadına bakıp; Su Kemerleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa Külliyesi ve Eski Şehir (Panagia) bölgesinin dar sokaklarında tarihe yolculuk yapıyoruz.
Porto Lagos: Vistonida Gölü üzerinde yüzer gibi duran büyüleyici Aziz Nikolaos Kilisesi'ni ziyaret ederek eşsiz fotoğraflar çekiyoruz.
Dedeağaç (Alexandroupoli): Şehrin simgesi olan tarihi deniz feneri ve sahil şeridinde vereceğimiz keyifli mola ile turumuzu noktalıyoruz.
Sınırın ötesindeki bu tanıdık kültürü, lezzetli Yunan mutfağını ve masmavi Ege manzarasını deneyimlemek için yerinizi hemen ayırtın!



