Tur Hakkında
Doğanın kalbinden tarihin derinliklerine, Batı Karadeniz’in en büyüleyici duraklarını içeren muhteşem bir keşif yolculuğuna davetlisiniz!
Horma Kanyonu’nun sarp kayalıkları arasına kurulu 3 kilometrelik ahşap yürüyüş yolunda adrenalin ve huzuru bir arada yaşayarak başlıyoruz. Kanyonun sonunda bizi bekleyen masalsı Ilıca Şelalesi’nin zümrüt yeşili sularında doğanın sesini dinliyoruz. Ardından rotamızı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Safranbolu’ya çevirip; Hıdırlık Tepesi, tarihi konaklar ve Arasta Çarşısı’nın nostaljik atmosferinde kayboluyoruz. Turumuzu, Fatih Sultan Mehmet’in "Çeşm-i Cihan" (Dünyanın Gözü) olarak adlandırdığı Amasra’da, Kemere Köprüsü ve Bakacak Tepesi’nin eşsiz manzarası eşliğinde noktalıyoruz.
Yeşilin ve tarihin en güzel tonlarını bir arada göreceğiniz bu ayrıcalıklı Granikos Travel rotası için yerinizi hemen ayırtın!
1 GECE KONAKLAMALI Saat 20:00’ da Cumhuriyet Meydanı, 20:30 Lapseki, 21.30 Biga avm önü hareket saatleri ile yolculuğumuza başlıyoruz.









